Ileana
Popescu

Trainer Goldeneye România
Formează tehnicieni Micropigmentare în București

Experiența pe care am dobândit-o din 2004 ca artist de machiaj profesional, experiența ca și profesor în acest domeniu, m-au ajutat să îmi dau seama cu ușurință de orice tip facial, să gândesc un machiaj să îl creez, în funcție de trăsăturile fiecărei persoane.

În timp, am vâzut că aș putea folosi un machiaj semipermanent pentru a îmbunătăți sau a înfrumuseța anumite zone ale feței.

Anul 2007 a marcat începutul în micropigmentare pentru mine. Mai întâi de toate, am fost un student la Goldeneye Company și am apreciat modul de predare, tehnologia folosită, pigmenții, și celelate accesorii.

Am învățat procedurile și am fost impresionată de profesionalismul echipei Goldeneye.

După curs, datorită noilor informații pe care le-am câștigat, am început să lucrez procedurile de micropigmentare, am început să am succes și să mi se aprecieze munca mea.

În timp, așa cum Compania Goldeneye a vrut să creeze o rețea de profesori, am fost contactată, pregătită și astfel am devenit profesor în micropigmentare.

Acestă meserie, ca oricare alta se învață prin practicarea ei. Pentru a deveni foarte bun, trebuie să îți placă foarte mult această meserie și sa dorești să realizezi pentru clienții tăi cele mai naturale și elegante tratamente de micropigmentare.

Atención al cliente Academia Goldeneye

Para cualquier consulta sobre los cursos de nuestra Academia, puedes llamarnos, mandarnos un mensaje o un whatsapp.

34 661 82 23 17